Avaleht » Filmiliigid

Saatana pisar (1993)

Stefan Friedmanni, Paweł Pitera, Jerzy Siewierski novellide ainetel

Mängufilm | Põnevusfilm | Üleloomulik film Kestus: 94:00

Bibliograafia

Kivi, A. (1993). Ka saatanad nutavad. Rahva Hääl, 6. märts, lk 4.

Usher, M. (1993). Saatana pisar. Liivimaa Kroonika, 11. märts, lk 11.

Eesti film/Estonian Film 1991-1999 (2000). Tallinn: F-Seitse OÜ, lk 48-49.

Tuumalu, T. (2008). "Navigaator Pirx" - 30 aastat hiljem. Postimees, 22. märts.

Himma, M. (2008). Öka-huka-filmid vallutavad lodjakino. Postimees, 2. mai.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm