Avaleht » Filmiliigid

Krooni aeg (2003)

Dokumentaalfilm Kestus: 51:00

Bibliograafia

2003

Esilinastub "Krooni aeg" (2003). Eesti Päevaleht, 14. mai, lk 17.
Kaju, U. (2003). Krooni mälestuseks. Eesti Ekspress: TV Ekspress, 22. mai, lk 2-3.
Laasik, A. (2003). "Krooni aeg" on uskumatult rikas. Eesti Päevaleht, 27. mai, lk 15.
Remsu, O. (2003). Shampanjasõprade hõredavõitu loba. Sirp, 20. juuni, lk 16.
Erilaid, E. (2003). Head poolt rohkem! Postimees, 26. aug, lk 21.

2004

Estonian Films / Eesti film 2003-2004 (2004). Tallinn: Estonian Film Fondation, lk 49.
Kärk, L. (2004). Filmiaasta 2003: ülevaate asemel. Sirp, 30. jaan, lk 17.

2008

Eesti film / Estonian Film 2000-2006 (2008). Tallinn: Eesti Filmi Sihtasutus, lk 368.

Filmi koduleht

http://www.maurum.ee/tood_eng.php?kat=7 (22.04.2013).

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm