Avaleht » Filmiliigid

Kahe kodu ballaad I jagu (1985)

Kalju Saaberi samanimelise jutustuse järgi

Telemängufilm | Draama Kestus: 72:50

Bibliograafia

1984

Nelik, V. (1984). Tehtud Haapsalus. Töörahva Lipp, 11. jaan.
Ojatalu, Ü. (1984). Tänases ja homses. Televisioon, 23.-29. juuli.
Link, E. (1984). Kõnelus Ago-Endrik Kergega. Sirp ja Vasar, 10. aug.

1985

Kerge, A.-E. (1985). Mis valmis, teoksil, kavas? Sirp ja Vasar, 13. sept.
Kull, E. (1985). Mis valmis, teoksil, kavas? Sirp ja Vasar, 7. nov.

1986

Janson, F. (1986). Maria Marmori karm elu. Eesti Telefilm Kahe kodu ballaad. Edasi, 1. jaan.
Eesti Telefilm ekraanil. Kahe kodu ballaad (1986). Televisioon, 30. dets - 5. jaan.
Link, E. (1986). Kahe kodu ballaad. Muljeid uuest videofilmist. Sirp ja Vasar, 10. jaan.
Välja, M. (1986). Õnnerauaga või ilma? Töörahva Lipp, 18. jaan.
Tinn, E. (1986). Õnnestus peamine. Rahva Hääl, 28. jaan.
Saaber, K. (1986). Maria, Priidik, Elle ja Endrik. Edasi, 1. ja 3. veebr.
Tamberg, K. (1986). Kroonika. Auhindu filmifestivalilt. Televisioon, 24. - 30. märts.
Kunsti ja kirjanduse kirjakast. Vastukajad telefilmile Kahe kodu ballaad (1986). Edasi, 12. aprill.
Lindepuu, H. (1986). Inimesed ja ajastu melodraama. Muinasjutt Maria Marmorist. Teater. Muusika. Kino, nr 5, lk 49.
Tamberg, K. (1986). Eesti Televisiooni filme ja saateid välismaale. Sirp ja Vasar, 21. nov.
Tamberg, K. (1986). Kroonika. Välismaa teleekraanile. Televisioon, 24. - 30. nov.

1987

III Nõukogude Eesti filmifestivali auhindu (1987). Teater. Muusika. Kino, nr 1, lk 83.
Kruus, V. (1987). Ühekülgne lähenemine. Rahva Hääl, 27. juuli. 

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm