Avaleht » Filmiliigid

Jõmm (1975)

Jaan Rannapi lasteraamatu "Jefreitor Jõmm"järgi

Telemängufilm | Noortefilm | Muusikal/tantsu Kestus: 64:50

Bibliograafia

1975

Mikone, E. M. ja Ojatalu, Ü. (1975). Mis on teoksil stuudios Eesti Telefilm? Televisioon, 6.-12. okt.

1976

Eesti Telefilm ekraanil: "Jõmm" (1976). Televisioon, 05.-11. juuli.

1979

Rannap, I. (1979). Muusik Telefilmi kaamera ees. Noorte Hääl, 7. veebr.

2011

Kordemets, G., Tuuling, A. (2011). Jõmm. Rmt: Sulev Nõmmik: „Kui näeme, siis teretame!“. Tallinn: Tänapäev, lk 242-247.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm