Avaleht » Filmiliigid

Must teemant (1923)

Tummfilm, pole säilinud

Mängufilm | Draama | Kriminaalfilm

Bibliograafia

1923

Kino Athena filmi reklaamkuulutus (1923). Postimees, 30. okt, lk 1.

1934

Eesti filmi 20 aastat (1934). Postimees, 28. juuni, lk 7.

1980

Paas, V. (1980). Olnud ajad. Tallinn: Eesti Raamat,  lk 94-96, 179.

2009

Mang, M. (2009). Esimesed eesti kaadrid 1896-1939. KesKus, nr 6.

2017

Kärk, L. (2017). Avastati salapärase "Musta teemandi" jäljed. Postimees, 27. okt, lk 20-21, ill.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm