Avaleht » Filmiliigid

Dialoog (1983)

Dokumentaalfilm Kestus: 30:00

Bibliograafia

1983

Viiding, B. (1983). Missuguseid telefilme tehakse Eestis 1983. Televisioon, 25. - 31. juuli.
Lään, I. (1983). "Estonskii telefilm" - na ekrane stranõ. Sovetskaja Estonija, 10. sept.
Eesti Telefilm ekraanil: "Dialoog" (1983). Televisioon, 19. - 25. sept.
Kinoliidus (1983). Sirp ja Vasar, 11. nov, lk 10.

1984

Balbat, M. (1984). Päevakorral dokumentalistika. Sirp ja Vasar, 10. veebr, lk 7.
Lindepuu, H. (1984). Igapäevase inimese tõetruu kujutamine. Teater. Muusika. Kino, nr 2, lk 57 - 58, ill.
Kroonika. Hammasrattad "Eesti Telefilmile" (1984). Televisioon, 23. - 29. aprill.
Kalda, V. (1984). Filmiklubide festivalivõitjad. Teater. Muusika. Kino, nr 9, lk 36.

1985

Anupõld, E. (1985). Televisioon ja teised kaunid kunstid. Sirp ja Vasar, 19. juuni.

1990

Tooma, P. (1990). Vastab Hagi Šein. Teater. Muusika. Kino, nr 1, lk 2-9, ill.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm