Avaleht » Filmiliigid

Sellised kolm lugu: Kõrbekuu (1999)

Esimene film kassetist Sellised kolm lugu...

Mängufilm Kestus: 30:00

Bibliograafia

1999

Maiste, V-S. (1999). Kirurg muutus kokaks. Õhtuleht, 2. märts.
Pedmanson, P. (1999). Lenduri jalad olgu telik. Sirp, 3. märts.
Maimik, A. (1999). Musklist paisuv preestrirüü. Postimees, 9. märts.
Koppel, A. (1999). Eesti film kumab pimedas öös. Postimees, 12. sept.
Kilmi, J. (1999). Ristumised Stockholmis. Sirp, 26. nov.

2000

Eesti film / Estonian Film 1991-1999 (2000). Tallinn: OÜ F-Seitse, lk 116-117.
Teder, T. (2000). Anekdoot, okse ja pollaportree. Sirp, 7. jaan.
Davidjants, K. (2000). Sellised kolm filmi. Teater. Muusika. Kino, nr 3, lk 67-69.

2011

Sauter, P. (2011). Kus on Ervini Õunapuud? [Ervin Õunapuu lühimängufilmidest "Aaria" (1997), "Kõrbekuu" (1999) ja "Taevavõti" (2010)]. Teater. Muusika. Kino, nr 1, lk 114-118.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm