3/5
Ülevaade ühiskondlike toitlustamisettevõtete köökidest Pärnus.
Suvituslinna Pärnu kokad valmistuvad tagasi lööma oodatavat suvitajate pealetungi. Suvel kasvab alati sööjate hulk sedavõrd, et igal aastal on appi kutsutud 30 kokka teistest linnadest. Nüüd on abiks vastasutatud vabrik-köök, mille kotletiautomaat teeb tunnis 2000 kotletti. Kotlettide valmistamine uues köögis algab liharaiumisest ja hakkliha valmistamisest kuni valmistoodangu pakendamiseni. Uue suurköögi toodangust jätkub Pärnu linna toitlustusettevõtetele ja kulinaartooteid müüvatele kauplustele. Lisaks kotlettidele veetakse laiali metallnõudes ka karbonaade, šnitsleid, biifsteeke, antrekoote. Ostjad kulinaartoodete poes, kohvik-restoran Võit nimesilt.
Filmi režissöör: Reet Kasesalu
Tootjafirma | Tallinnfilm |
Värvus | m-v |
Heli | helifilm |
Teose liik | Filmikroonikad, Filmikroonika 1940 II pool-1991 |
Esitlus / dialoog | eesti |
Kestus: | 00:46 |
Vaata lisainfot selle filmi kohta