Home » Filmmakers

Taavi Teplenkov

Taavi Teplenkov

Photos (2)

More

Filmography

More
Year Film title Type Crew Actor
2018 "Hetk ajaloos" TV Serial Konstantin Päts
2017 "The Eternal Road" Feature film Kinnivõtja
2017 "The Overcoat" Animation Rätsep (hääl)
2016 "Life Before Life" Animation (hääl)
2015 "Keeris" TV Serial Karl Looren
2015 "Miriam’s Stray Dog" Animation (hääl)
2015 "Mustad Lesed" TV Serial Silvia
2015 "Takso" TV Serial Vanaema
2013 "Miriam's Kite" Animation (hääl)
2013 "Three" Students film Robert

Partners and Sponsors

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm