Home » Filmmakers

Juri Žilin

Juri Žilin

Filmography

More
Year Film title Type Crew Actor
2019 "ENSV" TV Serial sõjakomissar
2018 "The Little Comrade" Feature film Tšekist Valeri
2013 "Living Images" Feature film Kapten Jagodin
2012 "Purge" Feature film Miilits
2011 "Rat Trap" Feature film Erariides politseinik
2010 "ENSV" TV Serial sõjakomissar
2010 "Red Mercury" Feature film Uurija Tšižov

Partners and Sponsors

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm