Home » Filmmakers

Tõnis Niinemets

Tõnis Niinemets

Filmography

More
Year Film title Type Crew Actor
2019 "If Estonians..." Students film Eestlane
2019 "Mehed" Feature film Carmen Kass
2018 "33" Students film Klassivend
2018 "Alo" TV Serial Alo
2017 "Lotte lood" TV Serial kärbes Jaak
2017 "Merivälja" TV Serial Noor Julius
2016 "Siberi võmm" TV Serial Sören Keskmaa
2015 "Krista lood" TV Serial
2014 "Roosa kampsun" Feature film
2014 "Viimane võmm/Siberi võmm" TV Serial Sören Keskmaa

Partners and Sponsors

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm