Avaleht

Feliks Lindenburg

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1994 "Tulivesi " Mängufilm Autojuht
1993 "Väekargajad" Mängufilm Autojuht
1985 "Savoy ball I jagu " Telemängufilm Autojuht
1985 "Savoy ball II jagu " Telemängufilm Autojuht
1980 "Ideaalmaastik " Mängufilm Autojuht
1975 "Puhkus metsas" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Autojuht
1974 "Inimeste taeva all" Dokumentaalfilm Autojuht
1974 "Mõõna aegu" Dokumentaalfilm Autojuht
1974 "Võru rajooni Linda kolhoosis" Filmikroonika Autojuht
1968 "Punase Risti võistlused" Filmikroonika Autojuht
1968 "Ratsavõistlused" Filmikroonika Autojuht
1968 "Vabariigi sünd" Dokumentaalfilm Autojuht
1966 "Kas tunned maad?" Filmikroonika Autojuht
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm "Pühadekari" tüürimees
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Autojuht

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm