Avaleht

Valeria Anderson

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1988 "Hiina müüri ääres" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
1988 "Rahvarinde kongress" Filmikroonika Režissöör
1987 "Ees on järgmine etendus" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1987 "Õhkmadratsid" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
1986 "Vaikelu lihaga ja lihata" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1985 "Areng" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1985 "Nõukogude Eesti 1984/85. Su jõud - Eestimaa" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
1984 "ENSV teeneline kunstitegelane viiulimeister Feliks Villak" Filmikroonika Režissöör
1984 "Kodukotus" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1984 "NSVL Ülemnõukogu saadikukandidaat Liivi Mardi" Filmikroonika Režissöör
1984 "RAT Estonia ooperisolist Helvi Raamat R. Wagneri “Lendavas hollandlases”" Filmikroonika Režissöör
1984 "Viljandi I keskkooli füüsikaõpetaja Veljo Aava" Filmikroonika Režissöör
1983 "… ja supp on valmis õigel ajal" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1983 "Avati kunstnik Adamson-Ericu majamuuseum" Filmikroonika Režissöör
1983 "Eesti NSV TA Keemilise ja Bioloogilise Füüsika Instituudis" Filmikroonika Režissöör
1983 "Kunstnik Olev Subbi pannoo "Suur Lõuna-Eesti maastik"" Filmikroonika Režissöör
1983 "Maksim Gorki nimelise Tallinna Keskraamatukogu muusikafiliaal Lasnamäel" Filmikroonika Režissöör
1983 "Näärivana Tallinna Postitöötlemise Keskuses" Filmikroonika Režissöör
1983 "Nurgakivi koondise Kommunaar uuele jalatsivabrikule Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1983 "Rahumiiting Tallinna Vineeri- ja Mööblikombinaadis" Filmikroonika Režissöör
1983 "TPI toiduainete tootmisharu laboratooriumis" Filmikroonika Režissöör
1983 "Vabariikliku Tallinna Onkoloogiadispanseri uues polikliinikus" Filmikroonika Režissöör
1982 "Luu- ja liigeseinfektsioonide ravi Arnold Seppo meetodil" Muud liigitused Režissöör
Stsenarist
1982 "Põletushaavade ravi Arnold Seppo meetodil" Muud liigitused Režissöör
1981 "800 lööki ehk kilgilaulu soodsast mõjust kartuli kasvatamisel" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1981 "Eesti NSV ja Saksa DV Schwerini ringkonna noorte sõprussidemetest" Filmikroonika Režissöör
1981 "Uute loomasöötade tootmisest" Filmikroonika Režissöör
1980 "Luumurdude metallosteosüntees Arnold Seppo süsteemi reponaator-fiksaatorite abil" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1979 "Dirigent Paul Mägi ja helilooja Alo Põldmäe" Filmikroonika Režissöör
Monteerija
1979 "Forellikasvatuse uus meetod Kirovi kalurikolhoosis" Filmikroonika Režissöör
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm