Avaleht

Priit Pius

Priit Pius

Näitleja Priit Pius on sündinud 4. veebruaril 1989. Ta lõpetas aastal 2012 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli ja on samast aastast Tallinna Linnateatri näitleja. Pälvis 2010 Voldemar Panso nimelise preemia.

Tema kaksikvend on näitleja Märt Pius.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Kindral Brizzalov
2017 "Keti lõpp " Mängufilm LARP 1
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Justiitsametnik
2015 "1944" Mängufilm Vend Käär
2015 "Kivamees" Tudengifilm Teet
2015 "Must alpinist" Mängufilm Eero
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Mart
2010 "Viimane vale" Tudengifilm Priit

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm