Avaleht

Märt Pius

Märt Pius

Näitleja Märt Pius on sündinud 4. veebruaril 1989. Ta lõpetas aastal 2012 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXV lennu (kursuse juhendaja Elmo Nüganen) ja on samast aastast Tallinna Linnateatri näitleja. Pälvis 2010 Voldemar Panso nimelise preemia.
Tema kaksikvend on näitleja Priit Pius.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Alo" Teleseriaal Ricky, Heimar
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Justiitsametnik
2017 "Sangarid " Mängufilm Ralf Tamm
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Noor ülemus
2015 "1944" Mängufilm Vend Käär
2015 "Kivamees" Tudengifilm Tiit
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Johannes
2014 "Nullpunkt" Teleseriaal Johannes
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Jacob

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm