Avaleht

Jarmo Reha

Jarmo Reha

Näitleja Jarmo Reha on sündinud 3. augustil 1991. aastal. Ta on lõpetanud Vanalinna Hariduskolleegiumi Gümnaasiumi ja 2014. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXVI lennu (kursuse juhendaja Tiit Ojasoo). Töötanud teatris NO99, praegu vabakutseline lavastaja ja näitleja.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Sandra saab tööd (tootmises)" Mängufilm
2018 "Pank " Telemängufilm
2018 "Portugal " Mängufilm Dag
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Aknapesija
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Meelis
2017 "Maša" Tudengifilm Karu
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Juhani poeg
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Laulu teekond" Tudengifilm Noorperemees Andres
2010 "Ninja" Tudengifilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm