Avaleht

Maarja Mitt

Maarja Mitt

Näitleja Maarja Mitt sündis 8. detsembril 1983. aastal Tartus. Ta lõpetas 2002 Hugo Treffneri gümnaasiumi. Õppis 2002–2004 Tartu ülikoolis skandinaavia keeli ja kultuuri. 2008. aastal lõpetas Eesti muusika- ja teatriakadeemia lavakunstikooli XXIII lennu (kursuse juhendaja Ingo Normet). 2010–2014 omandas lavakunstikoolis magistrikraadi lavakunsti pedagoogikas, praegu samas pooleli doktorantuuris õppimine. Maarja Mitt oli aastatel 2008–2013 Vanemuise näitleja. 2013 asus elama Tallinna ja on sellest ajast vabakutseline näitleja. 1. septembrist 2014 kõnetehnika õppejõud lavakunstikoolis.

Loe edasi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Matu (hääl)
2017 "Mesinädalad" Tudengifilm Helen
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Regina
2013 "Kolm" Tudengifilm Kristiina
2010 "Protsess" Tudengifilm Leni
2010 "Unistuste agentuur" Teleseriaal Mari, agentuuri töötaja
2009 "Ausad värvid" Tudengifilm Marianne
2007 "Detour/Võõras" Mängufilm
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Saara

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm