Avaleht

Sulev Keedus

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Kellamängumaastikud (tootmises)" Dokumentaalfilm Režissöör
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2017 "Sõda" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Idee
2012 "Varesesaare venelased" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Dialoogi autor
2007 "Jonathan Austraaliast" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2006 "Reis kerge pagasiga" Dokumentaalfilm Konsultant
2006 "Ruudi " Mängufilm Fotograaf
2005 "Tormise regi" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2004 "Perekond" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2003 "Somnambuul" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2003 "Somnambuul reklaamrull" Reklaamfilm Režissöör
1998 "Georgica " Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1998 "Georgica võttematerjal " Muud liigitused Režissöör
1993 "In Paradisum " Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1991 "Vaarao lapsed" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Režissöör
1987 "Oktoober Kaunispe sadamas" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1987 "Rahutaevas" Dokumentaalfilm Režissöör
1985 "Fueteed Suures Teatris" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1983 "Võrokese " Dokumentaalfilm Režissöör
1982 "Corrida" Mängufilm II režissöör
1982 "Luigeluum" Dokumentaalfilm Režissöör
1982 "Musta katuse all" Telemängufilm Režissööri assistent
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilm Režissööri assistent
1981 "Metsade taga" Dokumentaalfilm Režissöör
1981 "Regatirütmid" Muusikafilm Režissööri assistent
1980 "Ajutised inimesed" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, I jagu" Mängufilm Rekvisiitor
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, II jagu" Mängufilm Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm