Avaleht

Kristofer Piir

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2016 "Teesklejad" Mängufilm Tootmisjuht
2015 "Vehkleja" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Platsi administraator
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2014 "Meedik" Dokumentaalfilm Tootmisassistent
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Kunstniku assistent
Ehitaja
Dublant
2014 "Ta võttis pudeli, aga jättis tüdruku" Tudengifilm Produtsent
2013 "Kolmas" Tudengifilm Tootmiskoordinaator
2013 "Me ootame teid" Tudengifilm Produtsent
2013 "Olga" Mängufilm
Tudengifilm
Spetsefektid
2013 "Üleastumine" Tudengifilm Produtsent
Ehitaja
2012 "Dramamama - Maailm muusikata" Tudengifilm Produtsent
2012 "Raudteejaam" Tudengifilm Režissööri assistent
2012 "Renessanss" Tudengifilm Produtsendi assistent
2012 "Tallinna Ülikooli reklaam - Soome" Tudengifilm Produtsent
2012 "Valge doomino" Tudengifilm Fotograaf
2011 "Ingrit Leppik" Tudengifilm Produtsent
2011 "Mõistlikud inimesed" Tudengifilm Operaator
2011 "Pidu" Tudengifilm Kristofer
2011 "Puhastus" Tudengifilm Produtsendi assistent
2011 "Tõsikindel Jänes" Tudengifilm Produtsent
2010 "Üksi kaks" Tudengifilm Platsi administraator Õpilane

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm