Avaleht

Kristiina-Hortensia Port

Kristiina-Hortensia Port

Näitleja Kristiina-Hortensia Port on sündinud 6. aprillil 1989. aastal. Ta on lõpetanud Vanalinna Hariduskolleegiumi Gümnaasiumi teatriklassi. 2012. aastal lõpetas Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli 25. lennu. Seejärel on ta tegutsenud vabakutselise näitlejana.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Jane
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Pille
2013 "Sireenid" Tudengifilm Mirjam
2012 "Karikakramäng II: Aitäh, et sa minuga juhtusid" Mängufilm Krissu
2010 "Üksi kaks" Tudengifilm Tantsija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm