Avaleht

Ott Kartau

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Hea karjane" Mängufilm Estonian
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Purjus mees
2017 "Merivälja" Teleseriaal Poliitik
2017 "Mesinädalad" Tudengifilm Toomas
2015 "Bänd" Tudengifilm Boss narr
2015 "Kalad meres" Tudengifilm Ben
2013 "Naabriplika" Teleseriaal Kusti
2013 "Oled see sina?" Tudengifilm Mees
2012 "Elu keset linna" Teleseriaal Eduard
2012 "Renessanss" Tudengifilm Gunnar
2011 "Nöbinina" Teleseriaal konstaabel
2010 "Kälimehed" Teleseriaal Auto ostja
2010 "Peegeldus" Tudengifilm Simmo
2003 "Kodu keset linna" Teleseriaal Eduard

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm