Avaleht

Katariina Unt

Katariina Unt

vaata ka Katariina Lauk

Teatri- ja filminäitleja Katariina Unt (varem Lauk, Sammul 1993-95 ja Lauk-Tamm 1997-2003) on sündinud 6. detsembril 1971. aastal. Ta lõpetas 1990. aastal Pärnu 6. Keskkooli ja 1994. aastal Eesti Muusikaakadeemia Kõrgema Lavakunstikooli XVI lennu (juhendaja Ingo Normet). Aastatel 1994–2001 töötas ta Tallinna Linnateatris, seejärel oli vabakutseline näitleja. Alates 2007. aastast töötab näitlejana VAT Teatris.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Muusa" Tudengifilm Ema
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Tato (Mehetapja)
2017 "Naine on süüdi" Tudengifilm Leili Peterson
2017 "Naine pildil" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2017 "November " Mängufilm Luise
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Viivi
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Mattiase ema
2015 "Kirjad Islandilt" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2011 "Idioot" Mängufilm Nastasja Filippovna

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm