Avaleht

Priit Strandberg

Priit Strandberg

Näitleja Priit Strandberg on sündinud 18. augustil 1989. aastal. Ta lõpetas aastal 2008  Vanalinna hariduskollegiumi teatriklassi ja 2012 EMTA Lavakunstikooli XXV lennu (kursuse juhendaja Elmo Nüganen). Samast aastast töötab Vanemuise teatri draamanäitlejana.

 

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Bruno
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Margus
2015 "1944" Mängufilm Lembit Raadik
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Julius
2012 "Tasuja" Tudengifilm Martin Pajusalu
2010 "Jope" Tudengifilm Urmas
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Turvamees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm