Avaleht

Roland Laos

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Kaur
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Nolk 1
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Robert
2016 "Meeleseisund" Tudengifilm Frank
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Mattias
2014 "Roosa kampsun" Mängufilm
2014 "Terror" Tudengifilm Ander
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Millesse eestlased usuvad?" Tudengifilm Ärikas 1
2013 "Põud" Tudengifilm Artur
2012 "Eestlanna Pariisis " Mängufilm Paul
2012 "Muna" Mängufilm
Animafilm
Poiss
2011 "Haiguste ravi" Mängufilm
2011 "Tõsikindel Jänes" Tudengifilm Poiss
2010 "Protsess" Tudengifilm Inimene kantseleikoridoris
2010 "Vana Saab" Tudengifilm Poiss
2009 "Võlur on armunud" Tudengifilm Võlur
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Johan Kalnieks
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Sander-Eero Seeder

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm