Avaleht

Hendrik Mägar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Omad" Mängufilm Monteerija
2018 "Pank " Telemängufilm Monteerija
2018 "Portugal " Mängufilm Monteerija
2017 "Elu kombinaadi keldris " Dokumentaalfilm Monteerija
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Monteerija
B-kaamera operaator
2015 "1944" Mängufilm Režissööri assistent
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Monteerija
2015 "Must alpinist" Mängufilm Stsenaariumi konsultant
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Monteerija
Režissööri I assistent
2014 "Risttuules" Mängufilm Režissööri I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm