Avaleht

Risto Kübar

Risto Kübar

Näitleja Risto Kübar on sündinud 4. detsembril 1983. aastal. Ta on õppinud 1990-1999 Kose Keskkoolis, 1999-2002 Tallinna Vanalinna Hariduskollegiumis ning 2002-2006 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikoolis, mille XXII lennu lõpetas 2006. aastal (kursusejuhendaja Priit Pedajas). Samal aastal asus ta tööle teatris NO99, kus töötas koosseisulise näitlejana 2012. aastani. 2012. aastast astus ta üles paralleelselt nii Saksamaa teatris Münchner Kammerspiele kui ka teatris NO99. Alates 2014. aastast on ta Münchner Kammerspiele koosseisuline näitleja.

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Idioot" Mängufilm Mõškin
2010 "Kadunud" Tudengifilm Office Worker
2009 "Kuni surm meid lahutab" Tudengifilm Mirko
2009 "Pimendus" Tudengifilm
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm (hääl)
2006 "Maraton" Animafilm (hääl)

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm