Avaleht

Ülo Keedus

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Siim Annuse tuled" Amatöörfilm Operaator
Autor
1989 "Herman Evert" Amatöörfilm Operaator
1987 "Jüri Arrak - 50" Amatöörfilm Operaator
1987 "Tallinna Linnamuuseum 1937-1987" Amatöörfilm Operaator
1986 "Langevarjurid Kohla- Järvel" Amatöörfilm Operaator
1985 "Valikuvabadus" Amatöörfilm Operaator
Monteerija
1984 "Bibliopolis X" Amatöörfilm Operaator
1984 "Kaukasuse vallutamine" Amatöörfilm Režissöör
Operaator
1984 "Kell kolm kivi kõrval" Amatöörfilm Režissöör
Operaator
1984 "Tõru" Amatöörfilm Režissöör
Operaator
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm