Avaleht

Robert Jürjendal

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Surematu" Dokumentaalfilm Helilooja
2018 "Lendoravasõda " Dokumentaalfilm Helilooja
2018 "Vello Salo. Igapäevaelu müstika" Dokumentaalfilm Helilooja
2017 "Vaata rändajat" Dokumentaalfilm
Animafilm
Helilooja
2016 "Naine ja liustik" Dokumentaalfilm Helilooja
2016 "Tule tagasi vabana!" Dokumentaalfilm Helilooja
2014 "Maastiku mustrid" Dokumentaalfilm Helilooja
2010 "Inimese mõõt" Dokumentaalfilm Helilooja
2005 "Kahe näoga saar" Dokumentaalfilm Helilooja
2005 "Rannaniitude laulud" Dokumentaalfilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm