Avaleht

Juhan Ulfsak

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Virago (tootmises)" Mängufilm
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Raiesmiku Raivo
2018 "Pank " Teleseriaal Režissöör
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Paul Varik
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Aleksander Kross (Süütu)
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Juulius
2015 "Roukli" Mängufilm
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Zäk
2012 "Üksik saar" Mängufilm Olaf, professori poeg
2011 "Idioot" Mängufilm Ippolit
2011 "Rotilõks " Mängufilm Taksojuht
2011 "Ülevaade psühhoanalüütilisest teraapiast" Tudengifilm Voldemar
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Reps
2010 "Vahetus" Mängufilm
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Kaasreisija
2008 "Amatöörid" Tudengifilm Klaus
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Ohvitser
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Valev
2007 "Sügisball " Mängufilm Arhitekt Maurer
2006 "Kelgukoerad" Teleseriaal Kalle Kõsta
2006 "Ruudi " Mängufilm Iludusvõistluse konferansjee
2006 "Tühirand" Mängufilm Naaber
2005 "Röövlirahnu Martin " Mängufilm Juku
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Erki
2004 "Vali kord " Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
Toimetaja
Idee
Teksti autor
Teksti lugeja
2002 "Ferdinand" Mängufilm
2002 "Welcome to Estonia" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
2001 "Magusad unelmad" Tudengifilm
1998 "Mõmmi ja aabits. 20 aastat hiljem" Teleseriaal Rebase Riho
1998 "Vennaskond. Millennium" Muusikafilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm