Avaleht

Kersti Uibo

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Surematu" Dokumentaalfilm Stsenaariumi konsultant
2018 "Juured: Emakivi" Dokumentaalfilm Režissöör
2016 "Tule tagasi vabana!" Dokumentaalfilm Toimetaja
2015 "Valguseks/Valguseni/Valgusena" Tudengifilm Tõlkija
2012 "Tuvid" Dokumentaalfilm Konsultant
2011 "See on see päev" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Helirežissöör
2006 "Vaikelu naisega" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Helirežissöör
2004 "Jumalaga" Dokumentaalfilm Konsultant
2002 "Kitsas on värav" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
1994 "Evaldimaa" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1993 "Diiva vannis" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Helirežissöör
Monteerija
1991 "Südamelaul" Dokumentaalfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm