Avaleht

Ardo Ran Varres

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Helilooja Oskar Kallas
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Helilooja
2018 "Rodeo" Dokumentaalfilm Helilooja
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Helilooja
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Valvur
2015 "Takso" Teleseriaal Helilooja
2014 "Päike on hea laps" Dokumentaalfilm Helilooja
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Helilooja
Dirigent
2013 "Kullaketrajad" Dokumentaalfilm Helilooja
2012 "Allveelennud" Mängufilm Helilooja
2011 "Idatuuled vinguvad " Tudengifilm Ivo
2011 "Koddo" Tudengifilm Helilooja
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Helilooja
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Helilooja
2010 "September" Dokumentaalfilm Helilooja
2009 "Disko ja tuumasõda" Dokumentaalfilm Helilooja
2009 "Graatsiast" Tudengifilm Theodor
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Helilooja
2008 "Ants Eskola: Olla või mitte olla" Dokumentaalfilm Helilooja
Helikujundaja
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Ohvitser
2008 "Rohelise seljakotiga mees" Tudengifilm Korravalvur
2008 "Silla alla" Tudengifilm Helilooja Peeter
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Helilooja
2006 "Mehed unustatud armeest" Dokumentaalfilm Helilooja
2006 "Sinimäed" Dokumentaalfilm Helilooja
2005 "Afanassi" Dokumentaalfilm Helilooja
2005 "Metsavennad voodi ees" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2004 "Vahtsõ ilma veere pääl" Dokumentaalfilm Helilooja
2001 "Pehmed ja karvased" Teleseriaal Helilooja
1997 "Külla tuli" Tudengifilm Tuletõrjuja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm