Avaleht

Hanna Samoson

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Paha lugu: Nissan Patrol" Mängufilm Režissööri I assistent
2015 "Borders" Mängufilm Produtsent
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Režissööri assistent
2011 "Theodori lugu " Tudengifilm Tootmisassistent
2010 "Bluus ja hing" Tudengifilm Restoranipidaja
2010 "Keegi teine" Tudengifilm Abitööline
Helioperaator
2009 "Pjotr, 68" Tudengifilm Monteerija
2009 "Tulepistmine" Tudengifilm Klapp
2009 "Väike puust linn" Tudengifilm Klapp
2008 "Mul oli sõber" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm