Avaleht

Andrei Dobrovolski

Operaator ja režissöör Andrei Dobrovolski on sündinud 26. juulil 1936 Tallinnas.

Tema kohta:
MÄLETAMISE KOHUSTUS I Andrei Dobrovolski ...
MÄLETAMISE KOHUSTUS II Andrei Dobrovolski ...

Säde, E. (2010). Mäletamise kohustus I, II. Teater. Muusika. Kino, nr 8/9, lk 145-153; nr 10, lk124-128.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1969 "Nikolai Kormašov 1969" Dokumentaalfilm Operaator
1969 "Tallinna 46. Keskkoolis" Filmikroonika Operaatori assistent
1969 "Tallinna tuuletargad" Populaarteaduslik film II operaator
1969 "Veel kord kevadest" Dokumentaalfilm Operaator
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Operaator
1968 "Kunstnikud" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1967 "Tallinna mosaiik" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Režissöör
Stsenarist
Fotograaf
1967 "Viini postmark " Mängufilm II operaator
1966 "Džässifestival" Filmikroonika Operaatori assistent
1966 "Mis juhtus Andres Lapeteusega? " Mängufilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm