Avaleht

Pärtel Tall

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Armastusest" Animafilm Nukufilmi peakunstnik
2019 "Teofrastus" Animafilm Kunstnik (Hääl)
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Nukufilmi peakunstnik
2018 "Maria ja seitse pöialpoissi " Animafilm Nukufilmi peakunstnik
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Nukufilmi peakunstnik
2017 "November " Mängufilm Animaator
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Nukufilmi peakunstnik
2013 "Liivamees" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2010 "Taevalaul" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2008 "Porgand suvitab" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
2006 "Teatriporgand" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2006 "Une Instituut" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2003 "Instinkt" Animafilm Animaator
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2003 "Porgand!" Animafilm Režissöör
Kunstnik
Animaator
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm