Avaleht

Pärtel Tall

Pärtel Tall

Nukufilmi kunstnik, animaator, režissöör ja stsenarist.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Teofrastus" Animafilm Kunstnik (Hääl)
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Nukufilmi peakunstnik
2018 "Maria ja seitse pöialpoissi " Animafilm Nukufilmi peakunstnik
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Nukufilmi peakunstnik
2017 "November " Mängufilm Animaator
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Nukufilmi peakunstnik
2013 "Liivamees" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2010 "Taevalaul" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2008 "Porgand suvitab" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
2006 "Teatriporgand" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm