Avaleht

Riina Hein

Riina Hein

Vaata ka Riina Aare

Režissöör ja produtsent Riina Hein on sündinud 3. märtsil 1955. aastal Tallinnas. 1977. aastal lõpetas ta Tartu ülikooli majandusteaduskonna. Oli Eesti Reklaamfilmi toimetaja 1986–1991.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2007 "Forestalia 35" Dokumentaalfilm Režissöör
2007 "Kohtumisi pikal metsateel" Muud liigitused Produtsent
Režissöör
2007 "Kommertslik hooldusraie" Dokumentaalfilm Režissöör
2007 "Loodussäästlik planeerimine metsamajanduses" Dokumentaalfilm Režissöör
2007 "Raie Maailmameistrivõistlused 2006" Dokumentaalfilm Režissöör
2006 "Mets seob põlvkondi" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2005 "Minu Eestimaa" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2004 "Lisaks toidule" Muud liigitused Režissöör
2003 "Elu läbi metsa" Muud liigitused Produtsent
Režissöör
2003 "Kask - tavaline ja tavatu" Muud liigitused Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm