Avaleht

Ivo Eggi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Ühe unistuse maja" Dokumentaalfilm B-kaamera operaator
2012 "Jahis ainult naised" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm
2004 "Jumalaga" Dokumentaalfilm Konsultant
2004 "Mina ja sina" Dokumentaalfilm Režissöör
Produtsent
2002 "Laev tõstis purjed" Dokumentaalfilm Operaator
Monteerija
2001 "Tulelaeva kulid" Animafilm Animaator
2000 "Lumelauaga Elbruselt" Amatöörfilm Operaator
1999 "Lumeleopard" Dokumentaalfilm Monteerija
1993 "Ninja" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm