Avaleht

Marta Pulk

Marta Pulk

Režissöör ja monteerija Marta Pulk on sündinud 6. aprillil 1988. aastal. Ta õppis 2004–2007 Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumis, seejärel Tartu Ülikoolis ajalugu (2007), 2008–2011 Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooli filmi ja video bakalaureuseõppes ja 2011–2014 sama eriala magistriõppes. Täiendanud end filmirežii alal 2012-2013 Escola Superior Artistica do Porto ja 2013 FEST Training Ground. Marta Pulk on töötanud 2008–2010 monteerijana Stuudio 3-s, 2010–2011 AV Media Partners OÜ-s, aastatel 2011–2015 vabakutseline ja alates 2015. aastast tegutseb Kinosaurus Film OÜ-s. Ta on Eesti Kinoliidu juhatuse liige.

 

Loe edasi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Mehetapja / Süütu / Vari (tootmises)" Mängufilm Režissööri I assistent
2017 "Zoopark " Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Helioperaator
2016 "Bodom" Mängufilm Režissööri II assistent
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Monteerija
Režissööri I assistent
2015 "Kuidas ehitada kosmoselaeva?" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Õhk" Tudengifilm Režissöör
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Režissööri I assistent
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Monteerija
2014 "Lusmägi INC." Dokumentaalfilm Režissöör
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Režissööri II assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm