Avaleht

Martin Männik

Martin Männik

Martin Männik on sündinud 31. jaanuaril 1986. aastal Tartus. Hariduse sai Tartu Kunstigümnaasiumis ning Balti Filmi- ja Meediakoolis filmimonteerija erialal. 2018. aastal pälvis EFTA parima filmimonteerija auhinna filmi "Nõukogude hipid" (2017) eest.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Maran" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Vello Salo. Igapäevaelu müstika" Dokumentaalfilm Konsultant
2017 "Nõukogude hipid" Dokumentaalfilm Monteerija
Poomimees
Eriefektid
2017 "Tabamata Ime " Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Zoopark " Dokumentaalfilm Monteerija
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Monteerija
2015 "Anagama" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Jüri" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Need, kes julgevad" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Kahe maailma vahel" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Monteerija
Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm