Avaleht

Kiur Aarma

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Skype (tootmises)" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2018 "Rodeo" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2015 "Need, kes julgevad" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2013 "Kullaketrajad" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Teksti autor
2012 "Allveelennud" Mängufilm Produtsent
Stsenarist
Helilooja
Autor
2011 "Tallinna kilud" Mängufilm
Muud liigitused
Produtsent
Stsenarist
2010 "91 kilomeetrit. Eestimaa Kroonika 2009" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "September" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
2009 "Disko ja tuumasõda" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
Teksti lugeja
2008 "Lotmani maailm" Dokumentaalfilm Produtsent
2007 "Tervitusi Nõukogude Eestist!" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
2006 "Sinimäed" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
2005 "Kuum külm sõda: Haukka Grupp" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
2003 "Iseseisvuspäev" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Produtsent
2003 "Röövel Ööbik" Dokumentaalfilm Produtsent
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Ilmar Raag

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm