Avaleht

Olga Alp

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1991 "Vana mees tahab koju " Telemängufilm Helirežissöör
1990 "Rahu meie kodudele" Dokumentaalfilm Helioperaator
1989 "Miss Saaremaa" Dokumentaalfilm Helioperaator
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm Helirežissöör
1988 "Hiina müüri ääres" Dokumentaalfilm Helioperaator
1987 "Kas meid polegi olemas" Dokumentaalfilm Helioperaator
Helikujundaja
1987 "Meie, piirissaarlased" Dokumentaalfilm Helioperaator
1987 "Metsakasutusele teaduslik alus" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Helioperaator
1987 "NSV Liidu rahvaõpetaja Kalju Teras" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Helioperaator
Helikujundaja
1987 "Ringhoov" Tudengifilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm