Avaleht

Karin Reinberg

Karin Reinberg

Vt ka Karin Reinberg-Shestakov

Produtsent Karin Reinberg on sündinud 18. jaanuaril 1967. aastal. Ta õppis 1993–1997 Eesti Humanitaarinstituudis kultuuriteooriat ja ajalugu ning kõrvalerialana näitlejatööd, aastatel 1995–1996 Tallinna Pedagoogikaülikoolis marketingi ja reklaamiteooriat. Filmitootmisfirma Revolver Film OÜ juhatuse liige.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Produtsent
2013 "Raudteemaja nr.3" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
2009 "Võõras omade seas" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2008 "Soovide puu " Mängufilm Produtsent
2007 "Kui seda metsa ees ei oleks..." Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Romeo, Julia ja Jüri" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm