Avaleht

Peeter Raudar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1995 "Leping" Amatöörfilm Operaator
1993 "Karm, kuid õiglane" Amatöörfilm Operaator
1992 "Võit" Amatöörfilm Operaator
1991 "Nurme küla memmed" Amatöörfilm Operaator
1988 "Köis" Amatöörfilm Operaator
1988 "Look" Amatöörfilm Operaator
1988 "Rauast kingad" Amatöörfilm Operaator
1971 "Jõudu tööle" Amatöörfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1970 "EPF rahmeldab" Amatöörfilm Operaator
"Minu aed" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm