Avaleht

Indrek Kangur

Indrek Kangur on sündinud 15.mail 1950. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli füüsika teaduskonna. Aastast 1979 töötab ERR-s režissöörina.

(täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2007 "Ihust ja hingest" Dokumentaalfilm Režissöör
2003 "Eesti vangla" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2001 "Tema Majesteedi sõjalaev" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1998 "Eesti Rahvusraamatukogu" Muud liigitused Režissöör
1998 "Risto" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1997 "Tsaari sõjalaev" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1994 "Kes on kes Eestis. Kalle Kulbok" Dokumentaalfilm Režissöör
1994 "Kes on kes Eestis. Merle Karusoo" Dokumentaalfilm Režissöör
1994 "Kes on kes Eestis. Urmas Ott" Dokumentaalfilm Režissöör
1993 "Ilon" Dokumentaalfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm