Avaleht

Vladimir Bogatkin

Vladimir Bogatkin

Režissöör-operaator Vladimir Bogatkin sündis 19. jaanuaril 1951. Õppis 1974-1978 Moskvas Üleliidulises Kinematograafia Instituudis operaator-lavastajaks (biograafia täiendamisel).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Tiit Kõuhkna. Rännud ajas ja ilmsi " Dokumentaalfilm Operaator
2002 "Leida lugu" Dokumentaalfilm Operaator
2001 "Kalev 40" Dokumentaalfilm Režissöör
Produtsent
2001 "Peeter" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Raplamaa" Dokumentaalfilm Operaator
1982 "Juunipäevad Moskvas" Dokumentaalfilm Operaator
1973 "Hõbelaev" Muusikafilm Operaatori assistent
1972 "Mängivad Vikerlased" Muusikafilm Operaatori assistent
1972 "Nõukogude Eesti" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1972 "Tulgu tuju taresse" Muusikafilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm