Avaleht

Oscar Henri Wollsten

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Lõpetamine" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2014 "Parem elu" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2014 "Pikk tee alla" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2013 "Üleastumine" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2012 "Sadam" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Helirežissöör
Monteerija
2011 "Iseseisvus" Tudengifilm Režissöör
Helirežissöör
Monteerija
2011 "Tähtpäev" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Doorman
2011 "Tehnopol - IDEA" Tudengifilm Režissöör
2010 "See ei ole tema" Tudengifilm Režissöör
2009 "This is not her" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm