Avaleht

Veiko Taluste

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "Püha tuli" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Etüüd palvest" Dokumentaalfilm Stsenarist
Operaator
2007 "Pronksöö: Vene mäss Tallinnas" Dokumentaalfilm Operaator
2006 "Lehmakauplemine" Dokumentaalfilm Operaator
2004 "Tõnu Aav otsib tööd" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
2003 "Laulud mere tagant" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2002 "Kuidas elad, rannamaa?" Dokumentaalfilm Operaator
2002 "Uuesti elus" Dokumentaalfilm Operaator
2001 "Kajur" Tudengifilm Režissöör
2000 "Lunastus" Mängufilm Produtsendi assistent
Fotograaf

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm