Avaleht

Jelena Girlin

Jelena Girlin

Vt ka Girlin Bassovskaja

Kunstnik ja režissöör Jelena Girlin on sündinud 10. novembril 1979 Tallinnas. Õppinud 1986-1997 Tallinna 23. keskkoolis (praegune Tallinna Juhkentali Gümnaasium), 1994-95 rakenduslikus kunstikoolis LEX ja 1995-97 Tallinna Kunstikoolis. 1997-2001 õppis Eesti Kunstiakadeemias stsenograafia eriala bakalaureuseõppes, 2001 läbis Kunstiakadeemia aastase õpetajakoolituse, alates 2002. aastast Kunstiakadeemia stsenograafia eriala magistriõppes. Tegutseb koos Mari-Liis Bassovskajaga režissööride tandemina nime all Girlin Bassovskaja. 

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Miriami värvid" Animafilm Režissöör
Monteerija
2007 "Kleit" Animafilm Stsenarist
2007 "Lõpuõhtu" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2007 "Põhjakonn" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2005 "Vennad Karusüdamed" Animafilm Kunstnik
2004 "Laud" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Maalija
2002 "Buratino tegutseb jälle" Teleseriaal Kostüümikunstnik
2001 "Guf - katedraal sündimata hingedele" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2000 "Juuksed" Animafilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm