Avaleht

Helle Murdmaa

vaata ka Helle Karis

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
1984 "Karoliine hõbelõng" Reklaamfilm Režissöör
1982 "Filharmoonia tantsustuudio" Filmikroonika Režissöör
1982 "Tõnu Kaljuste täna, 1982" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1981 "Nukitsamees " Mängufilm
Muusikafilm
Režissöör
Stsenarist
1979 "40 aastat Teise maailmasõja algusest" Filmikroonika Režissöör
1979 "Intervisiooni nõukogu 63. istungjärk Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1979 "Lastetramm Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1979 "Leida Laius ENSV teeneliseks kunstitegelaseks" Filmikroonika Režissöör
1979 "Liiklusest ja noortest liiklusinspektoritest" Filmikroonika Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm