Avaleht

Jüri Müür

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1984 "Heinaaeg" Dokumentaalfilm Stsenarist
Teksti autor
1984 "Imeline nääriöö" Animafilm Konsultant
1984 "Võõra nime all" Telemängufilm Stsenarist
1983 "Ka sõna on tegu" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1983 "Kus kasvavad kivid" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1983 "Maa kivid" Populaarteaduslik film Režissöör
Stsenarist
1983 "Suletud ring " Telemängufilm Politseiülem
1982 "Künnimehe väsimus" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1982 "Künnimehe väsimus (esialgne variant)" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1982 "Tere, hereford!" Dokumentaalfilm Stsenarist
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Konsultant
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilm Konsultant
1981 "Narri põldu üks kord..." Dokumentaalfilm Stsenarist
1981 "Paberileht" Animafilm Konsultant
1981 "Talumehesugu" Dokumentaalfilm Toimetaja
1980 "31. osakonna hukk II jagu" Mängufilm Konsultant
1980 "Ideaalmaastik " Mängufilm Konsultant
1980 "Metskannikesed " Mängufilm Toimetaja
1979 "… ja teeb trikke" Animafilm Dublaaži režissöör
1979 "31. osakonna hukk I jagu" Mängufilm Konsultant
1979 "Kui mehed laulavad" Animafilm Stsenarist
1979 "Suured pisiasjad" Dokumentaalfilm Stsenarist
1978 "Ärge tapke vihmaussi" Dokumentaalfilm Stsenarist
1978 "Kiri Giuliale" Tudengifilm Demineerija
1978 "Roheline pomm" Dokumentaalfilm Diktor
Teksti autor
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilm Konsultant
1977 "Karikakramäng: Tätoveering " Mängufilm Konsultant
1977 "Reigi õpetaja " Mängufilm Režissöör
1977 "Reigi õpetaja " Reklaamfilm Režissöör
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm